NYHETER

2013-05-16

Sommarkonferens

 

Passa på att boka en sommarkonferens i Anttila innan semestern som en perfekt avslutning av första halvåret.

Vi kan erbjuda ett komplett paket med boende, mat, aktiviter och en mycket vacker natur.

 

Från Karlstad till Anttila är det bara 15 mil men väl uppe i Anttila känns det som om man har kommit till en helt annan värld.

 

Kontakta oss på 0560-10110 eller info@anttila.se för att få en presentation om vad vi kan erbjuda och hur er sommarkonferens kan se ut. 

 

Följ oss gärna på vår Facebook sida som ni hittar här för våra senaste uppdateringar! 

 


2013-02-18

Ice Driving Experience

 

Anttila och Carexperience erbjuder Ice Driving Experience i Anttila som ligger i norra Värmland. Vi kan erbjuda ett komplett paket med körning på snö och is, logi i våra stugor och mat och dryck i vår egna restaurang och vinteraktiviteter som snöskotersafari eller rökbastu. 

Vi erbjuder 1, 2 eller 3 dagars körupplevelser på våra 3 sjöar där vi har våra isbanor och vi kör med BMW 320, Audi A4, BMW M3 eller Audi RS4 bilar. 

Våra instruktörer har lång erfarenhet av förarträning och har flera års erfaranhet av professionel tävlingsverksamhet inom rally och racing. 

Anttila är även än perfekt anläggning att ha sin konferens på kombinerat med körupplevelse på snö och is eller några av våra andra aktiviteter. 

 

Kontakta oss för mera information och lediga datum i Februari och Mars på info@anttila.se 


2012-10-19

Upplev Anttilas värmländska julbord

Anttila dukar upp sitt traditionella värmländska julbord under december månad med start vecka 48.

 

Boka Anttilas julbordpaket där ni börjar med en härligt avkopplande rökbastu för att senare gå vidare till julbordet som startar med välkomstglögg. När kvällen lagt sig övernattar ni i flerbäddsrum i Anttilas stugor och avslutar er vistelse dagen efter med en härligt frukost innan hemfärden! 

 

Pris för julbordspaketet från 1 820 kr/person (inkl. linne, exkl, moms)

Pris för enbart julbord 360 kr /person

 

Boka ert julbordspaket eller julbord senast 1 vecka innan ankomst. Det är "först till kvarn" som gäller, det kan bli fullbokat. Julbord eller julbordspaketet bokar ni på 0560-10110

 

Välkommen! 

 

 


2012-08-15

Dynatec på konferens i Anttila


2011-09-02

Miller Graphics på Konferens i Anttila

Denna veckan har vi haft Miller Graphics på besök hos oss uppe i Anttila. De hade två dagar med teambuildning, konferens, god mat och självklart vår rökbastu. 

 

 


2011-04-29

Konferens och Förarutbildning i Anttila

I Anttila kan vi erbjuda konferens, kick-off eller kundträffar i naturskön och ostörd miljö året om. Vi kan erbjuda hela vårt utbud av Förarutbildningar i samband med er vistelse i Anttila. Allt från vår halvdags kompaktutbildning till ett vildmarksäventyr i de värmlandsskogarna. Ni bor i någon utav våra 1600-tals stugor och dagen avslutas med en stund i vår rökbastu och efterföljande middag tillagad och serverad i stil med vår rustika och värmländska skogsmiljö med lokala råvaror för den totala matupplevelsen

 

 


2011-02-22

Uppdaterat bildgalleri med Rally tester

Nu är bildgalleriet uppdaterat med bilder från de rallytester som hölls på våra testbanor i Anttila inför Rally Sweden 2011.

 

De som testade var bland annat rallyts totaltvåa Mads Östberg och vår svenska utmanare PG Andersson

 

Världsstjärnan Ken block testade sin nya Ford WRC bil hos oss och var mycket imponerad över vår anläggning.

 


2011-01-21

Richard Göransson förbereder sig inför Svenska Rallyt hos Förarutveckling och Anttila

2010 års mästare i STCC, Richard Göransson har en ny utmaning framför sig. En start i Svenska Rallyt som går i de värmlänska skogarna den 10-13 februari. Inför Svenska Rallyt har Richard ett antal testdagar inbokade och denna veckan är han på vår anläggning i Anttila. Där testar Richard på våra rallysträckor på snö och is och han passade även på att bjuda med ett antal kunder som vi utbildade i vinterkörning och de fick även uppleva en tur med Richard i hans rallybil.

 

Vi på Förarutveckling och Anttila önskar Richard Göransson lycka till i Svenska Rallyt!

 

läs mer om Richad Göransson och hans vistelse i Anttila på;

 

  http://www.richardgoransson.com/2011/01/20/aventyr-i-anttila/

 

Ett bildspecial från testet hittar ni här;

 

http://www.richardgoransson.com/2011/01/23/bildspecial-fran-anttila-test/

 


2010-09-27

Konferens?!

Kom till oss och konferera i en genuint härlig miljö! Få inspiration på bergets topp med milsvid utsikt över de värmländska skogarna. Njut vår mat som tillagas och serveras i stil med vår rustika och värmländska skogsmiljö med lokala råvaror för den totala matupplevelsen.

 

  • - Dagskonferens med eller utan aktivitet som ex. femkamp eller rökbastu.
  • - Konferens med övernattning i våra allmogestugor.

 

Välkommen att ringa eller maila för prisuppgift: 0560-33 000, info@anttila.se

 


2010-05-01

Enduro/offroad-guide norra Värmland

Kom till oss i norra Värmland och kör enduro/offroad!

Vi har det mesta för att du skall kunna slappna av, och bara köra hoj. Fantastiska offroad-vägar, fina folkrace- och endurobanor. All körning sker i en härlig mix, med utgångspunkt från er egen nivå. Vi kan bl.a. erbjuda boende, mat, konferensrum och tillgång till tvättplatta. Skulle behov uppstå har vi tillgång till egen verkstad och däckverkstad. Allt inom räckhåll för snabb insats, och allt för att du skall kunna trivas hos oss. Vi kör dessutom både sommar och vinter, bara riktigt dåligt väder kan stoppa oss.

Välkommen till oss för en mycket trevlig upplevelse! Du kommer med egen MC. Vill ni hyra MC, så begär offert på detta.

Ägaren/brukaren till egen MC ansvarar för att den är registrerad, minst trafikförsäkrad och besiktad enligt svensk trafiklagstiftning/EU. Ägaren/brukaren ska ha giltigt körkort. Körning sker på allmänna vägar och specialsträckor.

Tänk på att det krävs kondition, vi kör många timmar så det blir intensivt.

Vår målsättning är att anpassa körningen efter er egen förmåga. Alla pass börjar med uppvärmning. All körning sker på egen risk. Förarutveckling i Sverige AB avsäger sig allt ansvar för egen/brukarens MC, personlig utrustning och ev. personskador. Innan ni kommer: Se till att MC:n är ok och att all personlig utrustning är ok, så slipper ni stå och greja i onödan, allt kan hända ändå. Kontrollera att alla försäkringar för MC och person/brukare gäller.

 

Varmt välkommen!

 

Bokning görs till

Anders Hedström
Tel 0704-200 957


© 2009 Anttila - Webmaster: Lithus Webbyrå Falkenberg